Thursday, April 14, 2011

i dont like :(

assalammualaikum sume ....
 slmt pagi !! he3 ... awal bgn hari ni ... bagos3 .. nk buat entri ttg aper plak kali ni ?? he3 kalau nk cite pasal aper yg qu dah buat mlm td ,,,tak nak lar ... qu tk nk lar jadi kan laman blogger qu ni sebagai satu tempat tok mengumpat ,, memerli ,, n mengutuk owg laen ... qu tak nak lah tambah segala dosa yg ader he3 ....

ckup lar qu da byk ngumpat ttg ye at blkg ... perlukah qu mnx maap at owg yg mcm tuh ... at blkg qu pown ,, qu tw ye pown buat bende yg same ... lagi teruk kot qu kne ngumpat ... rqu kenal owg cam ye uh ... n rmy mmber2 ye yg knl rqu kater bende yg sme kat rqu ... eventhough owg yg penah rpat gle ngn ye ,, n owg yg kwn ngan ye sndri un kater jgn ikot mcm ye ... tapi rqu tau mmg tak patot pown qu buat cam tu .. buat aper nk ikot habit ye yg tak baik tuh ... rqu pown dah jdik mcm ye dah skg .. ckp blkg2 ... so sblm rqu pegi lebih jaoh ngn sikap negatif tuh ,, lebih baek qu cepat2 berubah blik ... jgn ikot dya ! walau sakit hati mcm mane pown ite kat ye ,, sba ... simpan dlam hati ... kalau tk tahan sgt ,, ngadu kat Allah ... o kat mak ite ... o kat owg yg ite percye ....

asalkan jgn baur2 kan cerita dah lar ... ckup lar dlu qu dah jdik mcm tuh ... tak nak ag dah ... ckuplar rmy yg ckp2 kat rqu ,, jgn jdik mcm ye ... jgn ikot sikap ye ... kdg2 rqu pown terikot2 gk ... bende negatif mmg sng utk jadi ikotan ... syaitan tu ader jex berbisik kat telinga ite ... harap dijauhkan Allah dgn sikap2 yg negatif .... amin .... aper2 pown ,, walaupun qu aser dah bpe juta kali qu dah mnx maap tp buat gk bende yg same ,, tp InsyaAllah qu akn cube elakkan kali ni ... kali ni ,, qu dah block ye .. sume2 ... tgl blog niy jex ... blogger ni kan utk umum .... n sume owg bleyh bace ...

 hope ble ye bce ,, jgn lar lagi tambah sakit hati ckuplar ... qu bukan nk gdo ... tp ye yg mule kan dlu pergadohan tu .... kalau setakat like photo ,, sume owg buat ... yg laen pown buat ... ble budak lelaki like picture ye ,, tk der pulak ye mrah ... ble pmpuan like ,, hangin plak ye .... ble laki komen status ye ,, tk mrah ... ble pmpuan komen ,, marah plak ?? tk ker kepelikan sgt sikap ye .... pendendam jgk kamoo ye .... owg yg pendendam niy ,, hanye mkn dri sendri ... sendri yg sakit hati ... qu tk rase paper pown ... mybe tyme tuh .. mrah lar jgk ... then ,, ilang skelip mate ... menyesal jex tggal .... hmm .. k lar yunk ... len kali ite msuk entri lagi ea ... k papay sume ....
assalammualaikum :)

p/s : jauhi lar sikap2 negatif yg bleh mmbuatkan seseorg sakit hati dengan anda ( termasuklah rqu ) jgn buat owg skit hati lagi dya ... (walau pown bukan tujuan utama nk sakitkan aty ye ) ... niat qu baek ,, tp disalah tafsir .... tak pelah .. Allah itu maha kaya n maha mengetahui ... :)

1 comment :

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]