Sunday, November 13, 2011

Contest: Blog Ter-Comel



hehe waaaa terkejot tk .. first time sy join contest ... ni lar contest first sy join .. sje nk try ( sdg kn blog tk comey punnnn hu3 ... ):face44: cakk ! jom tgk contest aper ..

contest ni dibuat oleh akq ite yg comey ni : kq Fatisya_pinky ...Blockquote



Syarat-syarat-nya :
  1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
  2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
  3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )


he3 ... jom lar join rmai2 yukk ... so tok contest ni sy nk tag
si comey najla khairiyyah :94:
si cantik numeeqah :95:
si anggun cik reena :96:

oteyh ... da ciap ... huhu ... :face49:

7 comments :

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]