Saturday, December 31, 2011

pretending ...







hye sume .. hmm ... hari ni dah 31 disember dah kan ... kejap nyer larr ... kadang2 kite pun tak terase kejap nyer mase berjalan .. kejap nyer dah akhir tahun .. kejap nyer larr dah nak masuk 20 tahun .. dah tue dah rase nyer .. rase mcm nk patah balik jex mase .. teringat mase dulu2 ,, kecik2 main teng-teng dgn jiran sebelah ... main nenex2 dgn ank jiran ,, mein kejar2 lari2~~ ... seronok jex rase .. tk der pape masalah pun ... tapi sekarang makin meningkat umur ,, makin byk pulak masalah nyer .. sedih ,, suke ,, duke sume ader ...

ckp tentang sedih .. knp nk sedih2 ... hidup mesty kene happy-go-lucky ... ta moh sedih2 ... tp kdg2 sedih tuh perlu ... tak seimbang hidup kalau hepi jex 24 jam .... nti orang kater kite giler pulak nti huhu ...



ramai lar antara kwn2 kite yang kater kite ni tk der prsaan ker ... jarang nmpk kite sedih ... huhu memang lar ... dpn2 mmg lar nmpk mcm tuh .. tp lam hati ,, tuhan jex yang tahu .. i'm just pretending ... tp skg ni rase mcm penattttt nyerrrr larrr pretending .... rase cm nk menangis bile kne pure2 happy ..



tp ... skrg alhamdulillah ,, kite da tak payah da pretending to be like that ... buat mase ni ,, kite happy dengan aper yang kite ader .. happy sgtt .. kite da makin rapat da dgn family kite ,, ader kwn2 yang baik ,, ader orang yang care ttg kite ,,, n the most important thing is ,, the new person ... hidayah yang baru ... hehe ... kite harap sgt2 hidayah yang ni tk kn kne mcm dlu lg ... tk nk daaa .. ckup lar huhu ... kite nk happy blik mcm wktu persekolahan dlu ... nk sgt2 jdik mcm dlu ...



insyaAllah ... :)


2 comments :

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]