Friday, December 30, 2011

silents ....




lame nye lar kite tak update blog ni kan ... sebulan ader kot .. n ader post yang sy dah padam .. maaf lar kalau kite lame sgt dah tak tegur bloggers2 kat cni .. aper kabar sume ... sihat tak .. hope sgt2 korang sume sihat2 belaka di sisi Nya .. hmm ... kenapa dengan kite hari ini ,, smlm n hari sebelum2 nyer ?? kenapa diam jer ... for me ,, silent is better .. tp tak tahu lar korang cm maner ... selama kite silent ni sume nyer bersebab .. bukan saje2 nak diam kan diri .. bukan saje2 nak jauh kan diri .. bukan ...

pada sesiapa yang penah bace post kite yang sebelum ni ,, maaf lar sbb kite dah padam post tuh ... tibe2 bile bace balik post tuh ,, rase menyesal ... waktu kite post entry tuh ,, kite tak sedar berapa banyak hati yang kite dah luke kan ... hati kite ,, hati die n hati yang laen .. bukan niat kite nak buat mcm tuh .. maaf sgt2 ... hmm ... bile masuk bab hati ke hati macam ni ,, kepala kite jadik serabut ... dulu ye ,, kite tahu saper yang kite syg ,, saper yang kite nak jdik kan sbg suami ,, n saper yang kite nak die jage kite ... tapii ... skrg ni kite dah tak tahu dah saper die tuh ...

lepas aper yang kite dgr ,, lepas aper yang kite dapat tahu ,, lepas aper yang kite tengok ,, kite terfikir balik keputusan yang kite dah buat dulu .. betol ker die jodoh kite ... betol ker die boleh jge kite ... betol ker die boleh BIMBING kite ?? boleh ker ?? bimbing tuh sgt penting ... bile tgk aper yang die dah buat sblm2 ni ,, kite jadik ragu2 ... boleh ker die ???

bukan nk mengaibkan sesiapa ,, tp ... bagi kite ,, bile die pun gile2 mcm kite jgk ,, nty saper yang nak bimbing kite ... dulu die jnji ,,, nk jge kite ,, tapi bile tgk gaye nyer ,, bukan die yang jage kite ! die lagi bawak kite ke jalan yang bengkok ... janji taik kucink jex tuh !

sedih ... syg emg syg ... tapi .. mungkin awk bukan untuk kite .. mybe ader yang lebih baik dari kite ... kite mintak maaf sgt2 kalau selama ni kite ader buat salah kat awk .. n terima kasih atas aper yang awk dah buat ... tlg jgn crix kite lagi ... kite mohon ... biar kan kite sendiri ...

silent .....


No comments :

Post a Comment

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]