Wednesday, April 3, 2013

BM version =]

heyyo peeps.. ok,, hari ni malas rase nak speaking.. sbnrnya purpose tulih entry in english sbb nak improve Bi.. kalau dgr Bi den mmg macam Bi budak skolah.. kalau nak banding dgn Bi anda2 sume,, terase rendah nye diri ni (walaupun mmg dah rendah).. thats y tulih mcm tu,, bkn saje2 nak action hidung tinggi speaking London.. jauh kan lah 120km sejam.. anyhoo,, sejak 2 3 4 menjak ni,, aku dah malas sungguh2xx nak layan Fb.. why? bosan maybe.. sbb sblm ni hari2x online aje kan.. asik2x tgk org yg same.. then mcm2x status,, like sane sini,, looking2x gambar.. lame2x ceittt kebosanan muncul... then,, baru lah nmpak kewujudan blog ni... baru aku tahu ghupe2x nye aku ade blog yg kudus lagi bersawana ni.. haha anyway,, thanks to wana[sini] coz providing me this new skin.. very beautiful blog she has.. go n pay a visit there ya.. =]

[tetibe muncul gambo ni]

ok,, back to the topic.. kat mane tadi? cite pasal blog buruk ni.. kay,, kalau nak tahu history nye kemunculan blog ni,, actually bukan hak milik ku yg sebenar... haha yup.. blog curik! tottt tak baik curik2x,, potong tgn kerat 14 nanti.. mmg bukan aku punye,, but then n only then,, partner yg tak menjadik tuh dah hilang n tadaaa here i am... the one n only owner of this oldDiary... not to beautiful like yours,, but i just luffff simple blog.. not to heavy n not too light.. =]

[muncul lagi kucing ni.. gatal! tetibe.. boo!]

adios!

"In your careers you will meet many people. All are significant. They deserve your attention and care, even if all you do is smile and say hello"
-professor Who-


4 comments :

  1. Hey cantik apa blog ni! Simple yet cute orang kata. Tuan belog dia pun comel jugak *ececeh*

    ReplyDelete
  2. Tenkiu miss xyz.. Im sure ur blog are way more cantik.. Mcm tuan ny hehe

    ReplyDelete
  3. Yeah! Cute bah this blog! Simple and nice :)

    ReplyDelete
  4. blog alien lg seronok.. hee suke2x maen nyorok2x kat sane.. hehe :)

    ReplyDelete

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]