Friday, April 5, 2013

what u give,, u get back!

ok.. hari ni baru aku tahu ape rase kene gelak.. haha tuh lah.. hari tu kemain aku gelak kan org.. this time,, i got back my own word... feel sorry to that girl.. 
[epira![sini] sorry coz kate ko hari tu haha.. hari ni turn aku pulak...]

All things happen in a sudden.. nak tahu pukul bape aku bangun. entah ape lah yag aku mimpi mlm td sampai kan sedar2x dah pukul 10setengah... tgk schedule ade kelas tutorial statistik pukul 10... mmg lah kan.. tak cukup tanah aku kejar nak g kelas.. mandi pun 3 gayung.. sampai2x tercunguk depan pintu[segan nyer nak masuk!]

Nak tak nak,, tebalkan muke,, tutup muke dgn buku.. heishh telinga ade lah jugak dgr2x student laki ckp2x "eee budak bru bgn tido!" sambil gelak2x..  haha ok.. nak je aku gelak skali dgn diorang,, tp d'sbbkan malu teramat,, senyum je lah yg mampu aku bg kat diorang.. dalam hati,,  tumbuk kang baru tahu.. --' 

Tambah pulak lagi,, bukak beg, tak bawak kalkulator.. hmm kira pakai jari lah aku.. kerja pulak tak sempat siap.. punce! katil goda aku tido awal.. grrr lagi mcm lipas aku siap kan keje kat belakang... 

Ape lah nasib aku hari ni.. bebudak laki tu mmg nak kene blasah dgn aku.. pegi mention name aku buat ape! aku tak tahu muke aku cam mane pagi td bile kene buat soalan kat depan.. ok senyum lagi... amek jwpn kawan,, done copy! hahaha senang keje.. senyum lagi kat bebudak laki tu.. dalam hati,, tunggu kau kejap lagi.. aku pancitkan tayar motor kau! --'

fuhh kelas pun habis.. then ,, pegi jumpe lecturer tuh,, sign kedatangan.. ma'am tuh senyum lagi dkt aku.. sengih je aku bagi.. paling best dapat subway breakfast packet! haha tenkiyu ma'am... sengih sampai ke telinga.. boleh lah lepas ni bgn lambat lagi.. haha :p

then,, on the way nak ke kereta,, terserempak dgn bebudak laki td.. kali ni senyum ikhlas sikit... dalam hati,, nasib ko baik hari ni.. sbb aku dapat subway haha... 

senyum sampai ke rumah.. =]

tu lah peristiwa jumaat aku... salam jumaat semua.. =] may this sayyidul aiyam treats u well... tudels!


Abu Hurairah RA meriwayatkan: sabda Rasullullah s.aw : sebaik-baik hari yang mana matahari terbit padanya ialah hari Jumaat.
[HR Muslim]

No comments :

Post a Comment

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]