Wednesday, May 29, 2013

#final#




haha ok.. arghhh final.. tahu ape tu final kan.. final examinations.. kalau bg student2x skolah mesti rase macam senang je kan final2x ni.. haha ok.. bagi budak malas mcm aku ni,, haha final tu adalah pembunuh segala kebahagiaan aku!


 aaa ok.. aku sangat takut sekarang.. tak tahu nak buat ape.. yg apsti kene study! study se'smart' yang boleh sbb sekarang mase dah tak banyak.. tinggal 2 minggu je lagi.. tak sampai due minggu! ok... due date 10jun.. study week 1-9 jun.. mane cukup! haha sebenar nyer bg budak malas mcm aku ni mmg sentiasa tak cukup.. kalau bg study week sebulan pun,, kalau malas dah menguasai,, tak jadik jugak! so... aku kene rajin! rajin study start dripada skrg.. haha baru nak sedar.. sebelum ni ader 3 4 bulan tok study ta nak study! padan muke aku.. haha pape pun.. wish me luck u guys... i only have more least 2 weeks.. doa2x lah sempat nak cover 9 subjek ni! aduh.. huhu... masa tok mengadap buku.. tata! =]


pakwe aku.. hensem kan.. haha bai!

2 comments :

  1. Good Luck! Study smart! :D

    http://alienfromthepluto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. haha tenkiu baby... nervous sesangat huhu

    ReplyDelete

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]