Friday, June 28, 2013

main kejar2x~




haha...walk2 eat air kat blog orang lain
jelez yang amat... wehh!
blog orang len mantop beb.....aku??
ish...tak payahla ngade2 nak compare...
aku baru lagi dalam area belog ni.....skang ni nak tulis blog pon takde mase....
nak main decorate blog lagi ar tak sempat....
kejar mase wehh....tu tak masuk lagi hari2 nak kejar bas pergi kampus...
lame2 semput gak aku dibuatnye...
naseb kat luar hostel banyak gerai2 makanan...
mak aku kate kat aku...."gerai makanan punyela berlambak kat sini...ni kalau xgemuk2 jugak xtaula nak kate ape..."
hehehe....aku hanya mampu tersengih2
iye mak ku sayang....
alang memang kuat makan kat sini....hari2 tayang muke kat gerai un...tp hari2 ulang alik pagi petang siang malam pegi kelas....mase mane nak tambah berat badan ni...huk3...


*pelik...orang beriya2 nak turunkan berat badan...aku lak nak tambah2....huhuhu..tambah sikit udah ler..
*sebab tu jugak lah aku bakar duit aku beli supplement vitamin.. 25ringgit tok sebulan..mahal! 30biji sekali sehari makan.... nasib baik pil.. kalau ubat air,, memang tak masuk dek tekak aku hehe...


see! betapa kerempeng nyer aku... bagi aku gemokkk.... pretty plishhhhhh~~~

kite tengok effect nyer rayer nanti haha.. puasa tak lame je lagi.. kompom2 makin kering aku... orang lain makin nak puasa makin kembang.. aku je makin kering.. haha pape pon alhamdulillah still sihat sampai sekarang..

kbai! nak mandi,, basuh toilet, basuh baju, kemas bilik sume2x lah... aku sorang anak daa kat rumah ni.. so aku lah yang kene buat.. patut pagi tadi lagi dah siap... dek sebab kene jadik baby sitter kejap pagi tadi,, tak dan nak buat... hehe terpakse lah aku gadaikan rehat petang2 ni...


ok gambar aku ngn kakak kat i-city.. kakak ke?? haha kawan2.. ... dtg dah tengah malam.. harap byk lampu je.. tak dapat nak main ape2x huhu snap pic je yg mampu...


jom mule bekerja! 3bulan bercuti... misi gemukkan badan sudah bermule!!!! pray for me yeahhh.... suri rumah mithali... [dah boleh kahwin dah ni anak makk ni hehe]



toodles!

No comments :

Post a Comment

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]