Friday, November 8, 2013

sewing~!

Assalammualaikum :)




hai.. hehe lame sungguh aku tak hapdate ini blog.. bukan dilupain,, cuma macam kebizian sikit.. almaklum lah sekarang ni aku tengah semester 5,, memang ramai kate makin naik sem makin kurang subjek,, akan tetapi.... subjek yang ada pun berat-berat makkk~~~ huhu

tak pe.. pasal study,, kita bincang aca-kemudian ea... :)

sekarang aku nak kongsi sikit pasal SEWING atau bahasa melayu nya,, menjahit.. tahu menjahit??
mesti anda-anda lebih terror hebat terhebat kan dalam bab menjahit ni.. aku ni baru je belajar2 menjahit.. mula nya dari lepas raya hari tu la.. mula jinak-jinak dalam bidang jahit ni.. basic tu memang ade.. sebelum ni setakat nak jahit baju koyak tu memang boleh.. jahit ape nak,, sebut je.. tapi bab nak jahit sehelai baju complete up side down memang belum reti lagi...


RAYA 2013

siap dua pasang baju kurung~! yezza,, boleh lah pakai utk bawak pergi kuliah.. selesa and puas hati sebab hasil kerja tangan sendiri...

MIDSEM (1 nov-10nov)

siap lagi dua pasang blouse labuh hehe... alhamdulillah hasil sendiri jugak.. 

seronok sebab dapat belajar buat baju sendiri... raya tahun depan boleh la jahit baju raya sendiri.. tak perlu dah kot nak tempah baju mahal2 kat luar.. :) 


itu sahaja dari kami ... 


sekian :)




sape nak order baju tu boleh lahh hubungi no di talian 


-013-4445556-





hehe babai~ 

Assalammualaikum :)







1 comment :

assalammualaikum ...
heyyo peeps.. may leave your message here.. =] i'll reply it in sya Allah.. =]